
>
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді [Електронний ресурс] : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених (м. Харків, 7 листоп. 2024 р.) / Держ. наук. установа "Ін-т модернізації змісту освіти", Харків. обл. держ. адмін., Департамент освіти та науки, Держ. біотехнол. ун-т, Нац. ун-т харч. технологій, Держ. торг.-екон. ун-т, Сум. нац. аграр. ун-т, Полтав. ун-т економіки і торгівлі ; ред. кол.: В. М. Михайлов [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2024. - 131 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/60467 (Репозитарій)
Зміст: >
Інноваційні технології харчових виробництв та ресторанної індустрії
Харчові інгредієнти: фокус на функціональність і натуральність
Харчова безпека та методи визначення фальсифікації харчових продуктів
Повноцінне харчування та сталі дієти в харчових ланцюгах
Інженерно-технічне забезпечення технологій харчової індустрії
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- харчові виробництва -- пищевые производства -- переробна промисловість -- перерабатывающая промышленность -- інноваційні технології -- инновационные технологии -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство --
Анотація:
Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, ресторанного господарства, аспірантів, здобувачів вищої освіти і молодих учених у відповідних галузях.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович\ред. кол.\
Серік, Максим Леонідович\ред. кол.\
Янчева, Марина Олександрівна\ред. кол.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\ред. кол.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\ред. кол.\
Гринченко, Наталя Геннадіївна\ред. кол.\
Євлаш, Вікторія Владленівна\ред. кол.\
Мандич, Олександра Валеріївна\ред. кол.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\ред. кол.\
Камбулова, Юлія Вікторівна\ред. кол.\
Кравченко, Михайло Федорович\ред. кол.\
Перцевой, Федір Всеволодович\ред. кол.\
Капліна, Т. В.\ред. кол.\
Сметанська, Ірина Миколаївна\ред. кол.\
Дугіна, Катерина Валентинівна\ред. кол.\
Шенгисов, А. У.\ред. кол.\
Магеррамов, Микаіл\ред. кол.\
Коралевски, Якуб\ред. кол.\
Держ. наук. установа "Ін-т модернізації змісту освіти"
Харків. обл. держ. адмін. Департамент освіти та науки
Держ. біотехнол. ун-т
Нац. ун-т харч. технологій
Держ. торг.-екон. ун-т
Сум. нац. аграр. ун-т
Полтав. ун-т економіки і торгівлі
Інноваційні технології харчових виробництв та ресторанної індустрії
Харчові інгредієнти: фокус на функціональність і натуральність
Харчова безпека та методи визначення фальсифікації харчових продуктів
Повноцінне харчування та сталі дієти в харчових ланцюгах
Інженерно-технічне забезпечення технологій харчової індустрії
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- харчові виробництва -- пищевые производства -- переробна промисловість -- перерабатывающая промышленность -- інноваційні технології -- инновационные технологии -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство --
Анотація:
Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, ресторанного господарства, аспірантів, здобувачів вищої освіти і молодих учених у відповідних галузях.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович\ред. кол.\
Серік, Максим Леонідович\ред. кол.\
Янчева, Марина Олександрівна\ред. кол.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\ред. кол.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна\ред. кол.\
Гринченко, Наталя Геннадіївна\ред. кол.\
Євлаш, Вікторія Владленівна\ред. кол.\
Мандич, Олександра Валеріївна\ред. кол.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\ред. кол.\
Камбулова, Юлія Вікторівна\ред. кол.\
Кравченко, Михайло Федорович\ред. кол.\
Перцевой, Федір Всеволодович\ред. кол.\
Капліна, Т. В.\ред. кол.\
Сметанська, Ірина Миколаївна\ред. кол.\
Дугіна, Катерина Валентинівна\ред. кол.\
Шенгисов, А. У.\ред. кол.\
Магеррамов, Микаіл\ред. кол.\
Коралевски, Якуб\ред. кол.\
Держ. наук. установа "Ін-т модернізації змісту освіти"
Харків. обл. держ. адмін. Департамент освіти та науки
Держ. біотехнол. ун-т
Нац. ун-т харч. технологій
Держ. торг.-екон. ун-т
Сум. нац. аграр. ун-т
Полтав. ун-т економіки і торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 70 |