Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді [Електронний ресурс] : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених (м. Харків, 7 листоп. 2024 р.) / Держ. наук. установа "Ін-т модернізації змісту освіти", Харків. обл. держ. адмін., Департамент освіти та науки, Держ. біотехнол. ун-т, Нац. ун-т харч. технологій, Держ. торг.-екон. ун-т, Сум. нац. аграр. ун-т, Полтав. ун-т економіки і торгівлі ; ред. кол.: В. М. Михайлов [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 131 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/60467 (Репозитарій)

Зміст:
Інноваційні технології харчових виробництв та ресторанної індустрії
Харчові інгредієнти: фокус на функціональність і натуральність
Харчова безпека та методи визначення фальсифікації харчових продуктів
Повноцінне харчування та сталі дієти в харчових ланцюгах
Інженерно-технічне забезпечення технологій харчової індустрії
Ключові слова: ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- харчові виробництва -- пищевые производства -- переробна промисловість -- перерабатывающая промышленность -- інноваційні технології -- инновационные технологии -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство --
Анотація:
Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, ресторанного господарства, аспірантів, здобувачів вищої освіти і молодих учених у відповідних галузях.
Додаткові точки доступу: