664.0
М 74
.
Термо- и влагометрия пищевых продуктов [Текст] : справочник / И. Б. Моик, Н. А. Рогов, А. В. Горбунов ; под ред. Н. А. Рогова. - М. : Агропромиздат, . - 304 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 300. - ISBN 5-10-000185-2

УДК
664.0

Рубрики:
Харчові продукти -- Вологоміри -- Терморегулятори -- Довідкові видання

Ключові слова: температурные шкалы -- температурні шкали -- термометры расширения -- термометри розширення -- специальные термометры -- спеціальні термометри -- аналоговые измерители -- аналогові вимірювачі -- цифровые термометры -- цифрові термометри -- погрешности температурных измерений -- похибки температурних вимірювань -- поверка контактных термопреобразователей -- повірка контактних термоперетворювачів -- измерительные информационные комплексы -- вимірювальні інформаційні комплекси -- контактные термометры -- контактні термометри -- бесконтактные измерители температуры -- безконтактні вимірювачі температури -- гигрометры -- гігрометри -- влагомеры -- вологоміри -- влажность жидких продуктов -- вологість рідких продуктів -- инфракрасная влагометрия -- інфрачервона вологометрія -- термометрія харчових продуктів -- влагометріі харчових продуктів --
Анотація:
Сведения по термо- и влагометрии пищевых продуктов, описаны наиболее современные методы измерения, контроля и регулирования технологических параметров пищевых производств.
Додаткові точки доступу: