
>
Нові продукти для оздоровчого харчування [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. практ. роботи за темою Фрукти, ягоди, овочі як джерело БАР та самостійні продукти для оздоровчого харчування для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2024. - 30 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 27. - Б. ц.
Ключові слова: оздоровче харчування -- оздоровительное питание -- продукти для оздоровчого харчування -- продукты для оздоровительного питания -- харчування -- питание -- фрукти, ягоди, овочі як джерело бар -- фрукты, ягоды, овощи как источник бар -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні вказівки до виконання практичної роботи з дисципліни «Нові продукти для оздоровчого харчування» за темою «Фрукти, ягоди, овочі як джерело БАР та самостійні продукти для оздоровчого харчування»» розроблено відповідно до навчальної програми. Включають теоретичну частину, завдання для виконання практичної роботи, запитання для самоперевірки та список рекомендованої літератури. Призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології».
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Одарченко, Андрій Миколайович\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Шальопа, Андрій Миколайович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: оздоровче харчування -- оздоровительное питание -- продукти для оздоровчого харчування -- продукты для оздоровительного питания -- харчування -- питание -- фрукти, ягоди, овочі як джерело бар -- фрукты, ягоды, овощи как источник бар -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні вказівки до виконання практичної роботи з дисципліни «Нові продукти для оздоровчого харчування» за темою «Фрукти, ягоди, овочі як джерело БАР та самостійні продукти для оздоровчого харчування»» розроблено відповідно до навчальної програми. Включають теоретичну частину, завдання для виконання практичної роботи, запитання для самоперевірки та список рекомендованої літератури. Призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології».
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Одарченко, Андрій Миколайович\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Шальопа, Андрій Миколайович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 38 |