612.3(075.8)
Ф 50
Фізіологія харчування [Текст] : підручник / Л. Ф. Павлоцька [та ін.]. - Суми : Університетська книга, . - 473 с. + дод. 379-469 с. - Бібліогр.: с. 470-472. - ISBN 978-966-680-535-8 : 130.00 грн., 90.00 грн., 60.00 грн.

Зміст:
Будова і функції нейрогуморальної системи регуляції, травної системи, органів кровообігу, дихання та виділення
Теоретичні основи харчування
Добова потреба людини в харчових речовинах та енергії
Основи збалансованого харчування і шляхи його реалізації. Особливості харчування різних груп населення
УДК
612.3(075.8)
613.2(075.8)

Дескриптори: харчування -- питание -- анатомія організму -- анатомия организма -- фізіологія організму -- физиология организма
Анотація:
У підручнику наведено відомості про анатомію і фізіологію основних систем організму, значення різних компонентів їжі для людини відповідно до її віку, професії, умов життя й праці, особливості харчування різних верств населення. Складається з чотирьох розділів, до кожного з яких додано перелік запитань для самостійної підготовки студентів до семінарських занять за відповідною темою; лабораторного практикуму і додатків. Для студентів інженерно-технологічних та інженерно-педагогічних спеціальностей 6.01010420 «Професійна освіта. Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування».
Додаткові точки доступу: