
>
612.3(075.8)
Ф 50
Фізіологія харчування [Текст] : підручник / Л. Ф. Павлоцька [та ін.]. - Суми : Університетська книга, 2011. - 473 с. + дод. 379-469 с. - Бібліогр.: с. 470-472. - ISBN 978-966-680-535-8 : 130.00 грн., 90.00 грн., 60.00 грн.
Зміст: >
Будова і функції нейрогуморальної системи регуляції, травної системи, органів кровообігу, дихання та виділення
Теоретичні основи харчування
Добова потреба людини в харчових речовинах та енергії
Основи збалансованого харчування і шляхи його реалізації. Особливості харчування різних груп населення
Дескриптори: харчування -- питание -- анатомія організму -- анатомия организма -- фізіологія організму -- физиология организма
Анотація:
У підручнику наведено відомості про анатомію і фізіологію основних систем організму, значення різних компонентів їжі для людини відповідно до її віку, професії, умов життя й праці, особливості харчування різних верств населення. Складається з чотирьох розділів, до кожного з яких додано перелік запитань для самостійної підготовки студентів до семінарських занять за відповідною темою; лабораторного практикуму і додатків. Для студентів інженерно-технологічних та інженерно-педагогічних спеціальностей 6.01010420 «Професійна освіта. Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування».
Додаткові точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна
Дуденко, Ніна Василівна
Левітін, Євген Якович
Цихановська, Ірина Василівна
Москаленко, Олена В'ячеславівна
Александров, Олександр Валентинович
Ілюха, Микола Григорович
Довгопол, І. В.
Ф 50
Будова і функції нейрогуморальної системи регуляції, травної системи, органів кровообігу, дихання та виділення
Теоретичні основи харчування
Добова потреба людини в харчових речовинах та енергії
Основи збалансованого харчування і шляхи його реалізації. Особливості харчування різних груп населення
УДК | |
612.3(075.8) | |
613.2(075.8) |
Дескриптори: харчування -- питание -- анатомія організму -- анатомия организма -- фізіологія організму -- физиология организма
Анотація:
У підручнику наведено відомості про анатомію і фізіологію основних систем організму, значення різних компонентів їжі для людини відповідно до її віку, професії, умов життя й праці, особливості харчування різних верств населення. Складається з чотирьох розділів, до кожного з яких додано перелік запитань для самостійної підготовки студентів до семінарських занять за відповідною темою; лабораторного практикуму і додатків. Для студентів інженерно-технологічних та інженерно-педагогічних спеціальностей 6.01010420 «Професійна освіта. Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування».
Додаткові точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна
Дуденко, Ніна Василівна
Левітін, Євген Якович
Цихановська, Ірина Василівна
Москаленко, Олена В'ячеславівна
Александров, Олександр Валентинович
Ілюха, Микола Григорович
Довгопол, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 29 | 29 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001395 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-218843 Х-218844 Х-218845 Х-218846 Х-218847 Х-218848 Х-218849 Х-218851 Х-218852 Х-218853 Х-218854 Х-218855 Х-218856 Х-218857 Х-218858 Х-218859 Х-218860 Х-218861 Х-218862 Х-219474 Х-225077 Х-225109 Х-225162 Х-225247 Х-226355 Х-226432 Х-229205 Х-229206 Х-233297 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|