Технології продуктів оздоровчого харчування [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. лаборатор. роботи за темою Технології пастоподібних каротиноїдних добавок для оздоровчого харчування для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. за спец 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 27 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56889 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 25. - Б. ц.

Ключові слова: технологія продуктів -- технология продуктов -- пастоподібні добавки -- пастоподобные добавки -- оздоровче харчування -- оздоровительное питание -- каротиноїдні добавки -- каротиноидные добавки -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технології продуктів оздоровчого харчування» за темою «Технології пастоподібних каротиноїдних добавок для оздоровчого харчування» розроблено відповідно до навчальної програми. Включають теоретичну частину, завдання для виконання лабораторної роботи, запитання для самоперевірки та список рекомендованої літератури. Призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу».
Додаткові точки доступу: