
>
Технології продуктів оздоровчого харчування [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. лаборатор. роботи за темою Технології пастоподібних каротиноїдних добавок для оздоровчого харчування для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. за спец 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2024. - 27 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56889 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 25. - Б. ц.
Ключові слова: технологія продуктів -- технология продуктов -- пастоподібні добавки -- пастоподобные добавки -- оздоровче харчування -- оздоровительное питание -- каротиноїдні добавки -- каротиноидные добавки -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технології продуктів оздоровчого харчування» за темою «Технології пастоподібних каротиноїдних добавок для оздоровчого харчування» розроблено відповідно до навчальної програми. Включають теоретичну частину, завдання для виконання лабораторної роботи, запитання для самоперевірки та список рекомендованої літератури. Призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу».
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Одарченко, Андрій Миколайович\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: технологія продуктів -- технология продуктов -- пастоподібні добавки -- пастоподобные добавки -- оздоровче харчування -- оздоровительное питание -- каротиноїдні добавки -- каротиноидные добавки -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технології продуктів оздоровчого харчування» за темою «Технології пастоподібних каротиноїдних добавок для оздоровчого харчування» розроблено відповідно до навчальної програми. Включають теоретичну частину, завдання для виконання лабораторної роботи, запитання для самоперевірки та список рекомендованої літератури. Призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу».
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Одарченко, Андрій Миколайович\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 177 |