
>
Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. П. Шабля [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2024. - 29 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67630 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 24-26. - Б. ц.
Ключові слова: вівчарство -- овцеводство -- козівництво -- козоводство -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- технологія виробництва і переробки -- технология производства и переработки --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва» містять мету, опис, програму та структуру навчальної дисципліни. Наведено матеріали для самостійного опрацювання тем, методичні підходи та пояснення до вивчення дисципліни «Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва» студентами спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Методичні вказівки містять запитання й тести для проведення самоконтролю знань. Можуть бути корисними та цікавими також для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств і організацій тощо.
Додаткові точки доступу:
Шабля, Володимир Петрович\авт.-уклад.\
Помітун, Іван Андрійович\авт.-уклад.\
Данілова, Тетяна Миколаївна\авт.-уклад.\
Золотарьова, Світлана Анатоліївна\авт.-уклад.\
Нагорний, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: вівчарство -- овцеводство -- козівництво -- козоводство -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- технологія виробництва і переробки -- технология производства и переработки --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва» містять мету, опис, програму та структуру навчальної дисципліни. Наведено матеріали для самостійного опрацювання тем, методичні підходи та пояснення до вивчення дисципліни «Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва» студентами спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Методичні вказівки містять запитання й тести для проведення самоконтролю знань. Можуть бути корисними та цікавими також для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств і організацій тощо.
Додаткові точки доступу:
Шабля, Володимир Петрович\авт.-уклад.\
Помітун, Іван Андрійович\авт.-уклад.\
Данілова, Тетяна Миколаївна\авт.-уклад.\
Золотарьова, Світлана Анатоліївна\авт.-уклад.\
Нагорний, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |