Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. П. Шабля [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 29 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67630 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 24-26. - Б. ц.

Ключові слова: вівчарство -- овцеводство -- козівництво -- козоводство -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- технологія виробництва і переробки -- технология производства и переработки --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва» містять мету, опис, програму та структуру навчальної дисципліни. Наведено матеріали для самостійного опрацювання тем, методичні підходи та пояснення до вивчення дисципліни «Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва» студентами спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Методичні вказівки містять запитання й тести для проведення самоконтролю знань. Можуть бути корисними та цікавими також для здобувачів інших спеціальностей, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств і організацій тощо.
Додаткові точки доступу: