Технологія переробки плодів і ягід [Текст] : навч. посібник / Ю. Г. Скрипников ; пер. з рос. В. К. Сидоренка. - Київ : Уpожай, 1991. - 268 с. : іл. - (Посiбники для ПТУ). - Бібліогр.: с. 265. - ISBN 5-337-00984-2
УДК
641.4
Ключові слова: консервування -- консервирование -- сушіння -- сушка -- санітарія -- санитария -- сховища -- хранилища -- документація -- документация -- Додаткові точки доступу: Сидоренко, В. К.\пер. з рос.\
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45)
1
1
2
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45)
313082
2
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
348366
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
1
30
Екологія (101)
Екологічні аспекти при первинній переробці продукції рослинництва