
>
Основи фізіології та гігієни харчування [Електронний ресурс] : метод. вказівки (робочий зошит) для виконання лаборатор. робіт (та самост. роботи) для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т; авт.-уклад.: В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна. - Харків : [б. в.], 2025 - .
Ч. 2 : Основи гігієни харчування. - 2025. - 79 с. : табл. - Бібліогр.: с. 78. - Б. ц.
Ключові слова: харчування -- питание -- фізіологія харчування -- физиология питания -- гігієна харчування -- гигиена питания -- харчові технології -- пищевые технологии
Анотація: Методичні вказівки (робочий зошит) для виконання лабораторних робіт (та самостійної роботи) розроблено у відповідності з програмою курсів «Основи фізіології та гігієни харчування» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Видання містить методичну інформацію щодо організації лабораторної та самостійної роботи здобувачів із закріпленням змісту дисципліни, а також поглибленням теоретичних знань студентів. За темами курсу запропоновані навчально-дослідні завдання для формування дослідницьких навичок та творчих здібностей, контрольні питання, короткий перелік базових понять. Видання призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології».
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна\авт.-уклад.\
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
>Экз-ры полностью -296506824
Кол-во выдач 0
Основи фізіології та гігієни харчування [Електронний ресурс] : метод. вказівки (робочий зошит) для виконання лаборатор. робіт (та самост. роботи) для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т; авт.-уклад.: В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна. - Харків : [б. в.], 2025 - .
Ключові слова: харчування -- питание -- фізіологія харчування -- физиология питания -- гігієна харчування -- гигиена питания -- харчові технології -- пищевые технологии
Анотація: Методичні вказівки (робочий зошит) для виконання лабораторних робіт (та самостійної роботи) розроблено у відповідності з програмою курсів «Основи фізіології та гігієни харчування» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Видання містить методичну інформацію щодо організації лабораторної та самостійної роботи здобувачів із закріпленням змісту дисципліни, а також поглибленням теоретичних знань студентів. За темами курсу запропоновані навчально-дослідні завдання для формування дослідницьких навичок та творчих здібностей, контрольні питання, короткий перелік базових понять. Видання призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології».
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна\авт.-уклад.\
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
>
Кол-во выдач 0
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |