
>
636.09(075.8)
Г 51
Гігієна виробництва, безпечність, якість та експертиза рибних консервів [Текст] : навч. посібник / І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : Стиль-Іздат, 2019. - 144 с. : рис., табл.
Зміст: >
Харчове значення рибних консервів
Класифікаційні групування консервів з гідробіонтів
Загальна характеристика виробництва рибних консервів
Загальні гігієнічні вимоги до пакування рибних консервів
Загальні гігієнічні вимоги до транспортування рибних консервів
Загальні гігієнічні вимоги до зберігання рибних консервів
Показники якості рибних консервів
Гігієна виробництва, якість і безпечність рибних консервів в олії
Гігієна виробництва, якість і безпечність рибних консервів у соусах
Гігієна виробництва, якість і безпечність рибних консервів у соусах
Гігієна виробництва, якість і безпечність рибо-рослинних консервів
Гігієна виробництва, якість і безпечність рибних паштетів і паст
Дефекти рибних консервів
Методи контролювання безпечності та якості рибних консервів
Ключові слова: риба -- виробництво -- якість -- експертиза -- консерви -- рыба -- производство -- качество -- экспертиза -- консервы --
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Головко, Наталія Петрівна
Богатко, Надія Михайлівна
Родіонова, Катерина Олександрівна
Забарна, Інна Василівна
Кириченко, Віталій Миколайович
Г 51
Харчове значення рибних консервів
Класифікаційні групування консервів з гідробіонтів
Загальна характеристика виробництва рибних консервів
Загальні гігієнічні вимоги до пакування рибних консервів
Загальні гігієнічні вимоги до транспортування рибних консервів
Загальні гігієнічні вимоги до зберігання рибних консервів
Показники якості рибних консервів
Гігієна виробництва, якість і безпечність рибних консервів в олії
Гігієна виробництва, якість і безпечність рибних консервів у соусах
Гігієна виробництва, якість і безпечність рибних консервів у соусах
Гігієна виробництва, якість і безпечність рибо-рослинних консервів
Гігієна виробництва, якість і безпечність рибних паштетів і паст
Дефекти рибних консервів
Методи контролювання безпечності та якості рибних консервів
УДК | |
636.09(075.8) | |
664.95(075.8) |
Ключові слова: риба -- виробництво -- якість -- експертиза -- консерви -- рыба -- производство -- качество -- экспертиза -- консервы --
Додаткові точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Головко, Наталія Петрівна
Богатко, Надія Михайлівна
Родіонова, Катерина Олександрівна
Забарна, Інна Василівна
Кириченко, Віталій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №8 (вул. Академічна, 1 смт Мала Данилівка) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №8 (вул. Академічна, 1 смт Мала Данилівка) | В-351386 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|