636.09(075.8)
Г 51
Гігієна виробництва, безпечність, якість та експертиза рибних консервів [Текст] : навч. посібник / І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : Стиль-Іздат, . - 144 с. : рис., табл.

Зміст:
Харчове значення рибних консервів
Класифікаційні групування консервів з гідробіонтів
Загальна характеристика виробництва рибних консервів
Загальні гігієнічні вимоги до пакування рибних консервів
Загальні гігієнічні вимоги до транспортування рибних консервів
Загальні гігієнічні вимоги до зберігання рибних консервів
Показники якості рибних консервів
Гігієна виробництва, якість і безпечність рибних консервів в олії
Гігієна виробництва, якість і безпечність рибних консервів у соусах
Гігієна виробництва, якість і безпечність рибних консервів у соусах
Гігієна виробництва, якість і безпечність рибо-рослинних консервів
Гігієна виробництва, якість і безпечність рибних паштетів і паст
Дефекти рибних консервів
Методи контролювання безпечності та якості рибних консервів
УДК
636.09(075.8)
664.95(075.8)

Ключові слова: риба -- виробництво -- якість -- експертиза -- консерви -- рыба -- производство -- качество -- экспертиза -- консервы --
Додаткові точки доступу: