Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, електроефективного виробництва, зберігання та маркетингу [Електронний ресурс] : кол. монографія / О. В. Александров [та ін.] ; за ред.: В. В. Євлаш [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 546 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21760 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 543-544 (24 назви)

Ключові слова: дієтичні добавки -- диетические добавки -- харчовий раціон -- пищевой рацион -- геродієтичного призначення -- геродиетического назначения -- харчування військовослужбовців -- питание военнослужащих -- ресурсозбереження -- ресурсосбережение -- інфрачервоне жарення -- инфракрасное жарение -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- тригенерація -- тригенерация --
Додаткові точки доступу: