
>
Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених [Текст] : монографія / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 116 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21628 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 101-111 (179 назв). - 21.33 грн.
Ключові слова: експерименти -- эксперименты -- замороженні напівфабрикати -- замороженные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- використання -- использование --
Анотація:
монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження-зберігання-розмороження». Видання пропонується для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Потапов, Володимир Олексійович
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: експерименти -- эксперименты -- замороженні напівфабрикати -- замороженные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- використання -- использование --
Анотація:
монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження-зберігання-розмороження». Видання пропонується для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Потапов, Володимир Олексійович
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-232612 Х-232613 Х-232614 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 182 |
2 | Репозитарій |