Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених [Текст] : монографія / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 116 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21628 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 101-111 (179 назв). - 21.33 грн.

Ключові слова: експерименти -- эксперименты -- замороженні напівфабрикати -- замороженные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- використання -- использование --
Анотація:
монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтовання використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених, що дозволить одержати продукцію зі стабільними показниками якості та безпечності за умови реалізації циклу «замороження-зберігання-розмороження». Видання пропонується для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу: