.
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого [Електронний ресурс] : монографія / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. - Харків : [б. в.], . - 126 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21578 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 107-122 (195 назв). - Б. ц.

Ключові слова: переробка зернової сировини -- переработка зернового сырья -- виробництво бісквітних напівфабрикатів -- производство бисквитных полуфабрикатов -- борошно кукурудзяне екструдоване -- мука кукурузная экструдированная -- технологія борошняних кондитерських виробів -- технология мучных кондитерских изделий --
Додаткові точки доступу: