>
Лісовська, Тетяна Олегівна.Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого [Електронний ресурс] : монографія / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. - Харків : [б. в.], 2020. - 126 с. - URL: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21578 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 107-122 (195 назв). - Б. ц.
Ключові слова: переробка зернової сировини -- переработка зернового сырья -- виробництво бісквітних напівфабрикатів -- производство бисквитных полуфабрикатов -- борошно кукурудзяне екструдоване -- мука кукурузная экструдированная -- технологія борошняних кондитерських виробів -- технология мучных кондитерских изделий --
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя
Лісовська, Тетяна Олегівна.
Ключові слова: переробка зернової сировини -- переработка зернового сырья -- виробництво бісквітних напівфабрикатів -- производство бисквитных полуфабрикатов -- борошно кукурудзяне екструдоване -- мука кукурузная экструдированная -- технологія борошняних кондитерських виробів -- технология мучных кондитерских изделий --
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Тернопіл. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | 168 |
| 2 | Репозитарій |