Гігієна меду бджолиного [Електронний ресурс] : метод. рекомендації / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: А. М. Богатирьова [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 52 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55647 (Репозитарій). - Б. ц.

Ключові слова: мед бджолиний -- мед пчелиный -- гігієна -- гигиена -- безпечність та якість меду бджолиного -- безопасность и качество пчелиного меда -- фальсифікації меду -- фальсификации меда --
Анотація:
Викладені методи відбору, підготовки проб та проведення досліджень для визначення показників якості меду Фахівці ветеринарної медицини повинні контролювати показники безпечності та якості меду бджолиного на всіх етапах його виробництва та обігу, що надасть можливості споживати харчовий продукт який відповідає вимогам нормативно-правових актів. Розраховано на фахівців та студентів ОС «Магістр» факультету ветеринарної медицини та лікарів ветеринарної медицини за спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».
Додаткові точки доступу: