>
Інноваційні технології дієтичної харчової продукції [Електронний ресурс] : метод. вказівки і завдання до викон. лаб. робіт з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форм навчання зі спец. G13 (181) Харчові технології ОПП Технології дієтичної харчової продукції та харчова безпечність / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна. - Харків : [б. в.], 2025. - 54 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 53. - Б. ц.
Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- дієтична продукція -- диетическая продукция -- здорове харчування -- здоровое питание -- харчова безпечність -- пищевая безопасность -- продукти харчування -- продукты питания -- інноваційні технології -- инновационные технологии --
Анотація:
Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Інноваційні технології дієтичної харчової продукції». Видання включає короткий теоретичний коментар за темою, техніку виконання лабораторної роботи, контрольні запитання і перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форм навчання зі спеціальності G13 (181) «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології дієтичної харчової продукції та харчова безпечність».
Додаткові точки доступу:
Мурликіна, Наталя Віталіївна\авт.-уклад.\
Пілюгіна, Інна Сергіївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- дієтична продукція -- диетическая продукция -- здорове харчування -- здоровое питание -- харчова безпечність -- пищевая безопасность -- продукти харчування -- продукты питания -- інноваційні технології -- инновационные технологии --
Анотація:
Методичні вказівки розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Інноваційні технології дієтичної харчової продукції». Видання включає короткий теоретичний коментар за темою, техніку виконання лабораторної роботи, контрольні запитання і перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форм навчання зі спеціальності G13 (181) «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології дієтичної харчової продукції та харчова безпечність».
Додаткові точки доступу:
Мурликіна, Наталя Віталіївна\авт.-уклад.\
Пілюгіна, Інна Сергіївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій | |
| 2 | Електронний ресурс | 314 |