640.4(06)
Р 69
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 19 трав. 2016 р.) : у 2 ч. Ч. 1 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; ред. кол.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 436 с. : рис., табл. - 43.85 грн., 40.00 грн.

УДК
640.4(06)
642.5(06)

Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- технології -- технологии -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- готельне господарство -- гостиничное хозяйство -- торгівля -- торговля --
Анотація:
Перша частина містить тези доповідей з інноваційних технологій харчової продукції та функціональних оздоровчих продуктів, формування і контролю якості товарів, митних експертиз товарів, удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв. Розглянуто результати фундаментальних досліджень у галузі хімічних, фізичних, математичних методів дослідження продуктів харчування.
Додаткові точки доступу: