
>
641.5
Щ 51
Щеникова, Надежда Васильевна.Технология кулинарной продукции из нерыбного сырья водного происхождения [Текст] / Н. В. Щеникова, И. В. Кизеветтер. - М. : Агропромиздат, 1989. - 166 с. - Библиогр.: с. 164-165. - 0.55 грн.
Приложения: с. 161-163
Ключові слова: кулинария -- кулінарія -- технология -- технологія --
Додаткові точки доступу:
Кизеветтер, Игорь Владимирович
Щ 51
Щеникова, Надежда Васильевна.
Приложения: с. 161-163
УДК | |
641.5 |
Ключові слова: кулинария -- кулінарія -- технология -- технологія --
Додаткові точки доступу:
Кизеветтер, Игорь Владимирович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 297680 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|