
>
636.2.034.084(072)
Т 38
Технологические приемы приготовления и скармливания кормов при беспривязном содержании молочного скота на долгонесмеямой соломенной подстилки [Текст] / Л. Г. Гребень [и др.] ; Ин-т животноводства Нац. акад. аграр. наук. - Харьков : ИЖ НААН, 2015. - 38 с. : рис.
Ключові слова: кормосмеси -- кормосуміші -- молочный скот -- молочна худоба -- скармливание кормов -- згодовування кормів -- приготовление кормов -- приготування кормів -- соломенная подстилка -- солом'яна підстилка --
Додаткові точки доступу:
Гребень, Леонид Георгиевич
Василевский, Николай Владимирович
Елецкая, Татьяна Александровна
Админ, Александр Евгеньевич
Шевчук, Богдан Игоревич
Ин-т животноводства Нац. акад. аграр. наук
Т 38
УДК | |
636.2.034.084(072) | |
636.2.034.083.14(072) |
Ключові слова: кормосмеси -- кормосуміші -- молочный скот -- молочна худоба -- скармливание кормов -- згодовування кормів -- приготовление кормов -- приготування кормів -- соломенная подстилка -- солом'яна підстилка --
Додаткові точки доступу:
Гребень, Леонид Георгиевич
Василевский, Николай Владимирович
Елецкая, Татьяна Александровна
Админ, Александр Евгеньевич
Шевчук, Богдан Игоревич
Ин-т животноводства Нац. акад. аграр. наук
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Кормовиробництво | 2 |
2 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Кормовиробництво | 3 |
3 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Кормовиробництво | 4 |
4 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія виробництва продукції скотарства | 5 |
5 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія виробництва продукції скотарства | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|