664.8(076)
О-75
Основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. у формі опор. конспекта лекцій для студентів спец. 181 "Харчові технології" / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Факт, . - 152 с. : іл., фот. - ISBN 978-966-637-829-6 : 70.00 грн., 100.00 грн.

УДК
664.8(076)

Ключові слова: переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів -- переработка плодов -- біологічно активні речовини (бар) -- биологически активные вещества -- плодоовочева сировина -- плодоовощное сырье -- технології виробництва -- технологии производства -- харчові технології -- пищевые технологии -- 3333 --
Анотація:
Перша частина присвячена харчовим технологіям переробки рослинної сировини, зокрема плодів і овочів, в різні харчові продукти та напівфабрикати для здорового харчування. Надається характеристика, структура і задачі харчових підприємств, що займаються переробкою та зберіганням плодів і овочів.
Додаткові точки доступу: