Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених [Текст] : монографія / Т. С. Желєва [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 133 с. - Бібліогр.: с. 111-125. - ISBN 978-966-405-413-0

Дод. : с. 126-132
Ключові слова: напівфабрикати -- полуфабрикаты -- заморожена м'ясна сировина -- замороженное мясное сырье -- холодильна обробка -- холодильная обработка -- суміші кріостабілізуючої дії -- смеси криостабилизирующего действия -- якість -- качество --
Анотація:
У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обгрунтування та розробки сухих сумішей кріостабілізуючої дії та їх використання в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених.
Додаткові точки доступу: