
>
Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених [Текст] : монографія / Т. С. Желєва [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 133 с. - Бібліогр.: с. 111-125. - ISBN 978-966-405-413-0
Дод. : с. 126-132
Ключові слова: напівфабрикати -- полуфабрикаты -- заморожена м'ясна сировина -- замороженное мясное сырье -- холодильна обробка -- холодильная обработка -- суміші кріостабілізуючої дії -- смеси криостабилизирующего действия -- якість -- качество --
Анотація:
У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обгрунтування та розробки сухих сумішей кріостабілізуючої дії та їх використання в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених.
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Дод. : с. 126-132
Ключові слова: напівфабрикати -- полуфабрикаты -- заморожена м'ясна сировина -- замороженное мясное сырье -- холодильна обробка -- холодильная обработка -- суміші кріостабілізуючої дії -- смеси криостабилизирующего действия -- якість -- качество --
Анотація:
У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обгрунтування та розробки сухих сумішей кріостабілізуючої дії та їх використання в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених.
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 7 | 7 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-231013 Х-231014 Х-232620 Х-232621 Х-232622 Х-232623 Х-232624 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 116 |