637.5(072)
Д 70
Дослідження мікрофлори м'яса та м'ясних продуктів бактеріоскопічним методом [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, . - 10 с.

УДК
637.5:579.67](072)

Ключові слова: м'яса -- мясо -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- мікрофлора м'яса -- микрофлора мяса -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология --
Додаткові точки доступу: