664.6(02.064)
Л 75
.
Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна [Текст] : монографія / Т. М. Лозова ; Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во ЛТЕУ, . - 238 с. : рис. - Бібліогр.: с. 209-237. - ISBN 978-617-602-330-2 : 300.00 грн.

Зміст:
Інноваційні наукові напрями поліпшення якості борошна
Наукові засади використання нових способів поліпшення якості хліба
Наукові спрямування у поліпшенні якості макаронних виробів
Сучасні способи поліпшення якості печива, крекеру і вафель
Поліпшення якості бісквітів та кексів
УДК
664.6(02.064)

Ключові слова: наукові розробки -- научные разработки -- інновації -- инновации -- харчові продукти -- пищевые продукты -- борошняна продукція -- мучныая продукция --
Додаткові точки доступу: