
>
664.6(02.064)
Л 75
Лозова, Тетяна Михайлівна.Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна [Текст] : монографія / Т. М. Лозова ; Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2023. - 238 с. : рис. - Бібліогр.: с. 209-237. - ISBN 978-617-602-330-2 : 300.00 грн.
Зміст: >
Інноваційні наукові напрями поліпшення якості борошна
Наукові засади використання нових способів поліпшення якості хліба
Наукові спрямування у поліпшенні якості макаронних виробів
Сучасні способи поліпшення якості печива, крекеру і вафель
Поліпшення якості бісквітів та кексів
Ключові слова: наукові розробки -- научные разработки -- інновації -- инновации -- харчові продукти -- пищевые продукты -- борошняна продукція -- мучныая продукция --
Додаткові точки доступу:
Львів. торг.-екон. ун-т
Л 75
Лозова, Тетяна Михайлівна.
Інноваційні наукові напрями поліпшення якості борошна
Наукові засади використання нових способів поліпшення якості хліба
Наукові спрямування у поліпшенні якості макаронних виробів
Сучасні способи поліпшення якості печива, крекеру і вафель
Поліпшення якості бісквітів та кексів
УДК | |
664.6(02.064) |
Ключові слова: наукові розробки -- научные разработки -- інновації -- инновации -- харчові продукти -- пищевые продукты -- борошняна продукція -- мучныая продукция --
Додаткові точки доступу:
Львів. торг.-екон. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001205 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|