
>
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі [Текст] : Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студентів (м. Харків, 23 берез. 2011 р.) ; тези доп., в 2 ч. Ч. 1 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; редкол.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2011. - 499 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/18652 (Репозиторій). - ISBN 978-966-405-198-6 : 13.69 грн.
Зміст: >
Сучасні тенденції розвитку технології продуктів харчування
Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Актуальні проблеми та перспективні напрямки в технології м’яса та м’ясопродуктів
Технологія продуктів харчування підвищеної харчової та біологічної цінності
Нове в технології консервованих функціональних оздоровчих продуктів із плодів, овочів і молока
Сервісні технології в готельному і ресторанному бізнесі
Товарознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи
Товарознавчі аспекти якості товарів, митні експертизи
Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв
Обладнання підприємств харчування
Холодильна та теплова обробка харчових продуктів
Механіка, геометричне та комп’ютерне моделювання
Хімія та методи дослідження харчових систем
Фізичні методи дослідження харчової сировини
Математичні проблеми галузі
Нові інформаційні технології
Товарознавство, управління якістю та екологічна безпека
Ключові слова: розвиток -- развитие -- актуальні проблеми розвитку -- актуальные проблемы развития -- прогресивні технології -- прогрессивные технологии -- продукти харчування -- продукты питания -- технології консервування -- технологии консервирования -- переробка харчових продуктів -- переработка пищевых продуктов -- апарати харчових виробництв -- аппараты пищевых производств -- холодильна техніка -- холодильная техника -- екологія -- экология -- охорона праці -- охрана труда -- інформаційні технології -- информационные технологии --
Анотація:
Перша частина містить тези доповідей з прогресивних технологій продуктів харчу-вання, технологій консервування та переробки харчових продуктів, удосконалення про-цесів, апаратів харчових виробництв і холодильної техніки. Розглянуто результати фун-даментальних досліджень у галузі фізики, хімії, математики та механіки, а також товаро-знавства та комерційної діяльності, експертизи товарів та послуг. Велику увагу приділе-но проблемам екології та охорони праці, упровадженню новітніх інформаційних техно-логій. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів торговельних вищих навчальних закладів.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.\редкол.\
Янчева, Ліана Миколаївна\редкол.\
Михайлов, Валерій Михайлович\редкол.\
Головко, Микола Павлович\редкол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Сучасні тенденції розвитку технології продуктів харчування
Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Актуальні проблеми та перспективні напрямки в технології м’яса та м’ясопродуктів
Технологія продуктів харчування підвищеної харчової та біологічної цінності
Нове в технології консервованих функціональних оздоровчих продуктів із плодів, овочів і молока
Сервісні технології в готельному і ресторанному бізнесі
Товарознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи
Товарознавчі аспекти якості товарів, митні експертизи
Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв
Обладнання підприємств харчування
Холодильна та теплова обробка харчових продуктів
Механіка, геометричне та комп’ютерне моделювання
Хімія та методи дослідження харчових систем
Фізичні методи дослідження харчової сировини
Математичні проблеми галузі
Нові інформаційні технології
Товарознавство, управління якістю та екологічна безпека
Ключові слова: розвиток -- развитие -- актуальні проблеми розвитку -- актуальные проблемы развития -- прогресивні технології -- прогрессивные технологии -- продукти харчування -- продукты питания -- технології консервування -- технологии консервирования -- переробка харчових продуктів -- переработка пищевых продуктов -- апарати харчових виробництв -- аппараты пищевых производств -- холодильна техніка -- холодильная техника -- екологія -- экология -- охорона праці -- охрана труда -- інформаційні технології -- информационные технологии --
Анотація:
Перша частина містить тези доповідей з прогресивних технологій продуктів харчу-вання, технологій консервування та переробки харчових продуктів, удосконалення про-цесів, апаратів харчових виробництв і холодильної техніки. Розглянуто результати фун-даментальних досліджень у галузі фізики, хімії, математики та механіки, а також товаро-знавства та комерційної діяльності, експертизи товарів та послуг. Велику увагу приділе-но проблемам екології та охорони праці, упровадженню новітніх інформаційних техно-логій. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, аспірантів, магістрантів та студентів торговельних вищих навчальних закладів.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.\редкол.\
Янчева, Ліана Миколаївна\редкол.\
Михайлов, Валерій Михайлович\редкол.\
Головко, Микола Павлович\редкол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 5 | 5 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-219157 Х-219158 Х-219159 Х-219160 Х-219161 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 108 |