663.2/.3(075.8)
Л 62
Виноробство промислове і фермерське (крафтові технології) [Текст] : навч.-практ. посібник / О. М. Литовченко, А. Ю. Токар. - Умань : Сочінський М. М., . - 352 с. : рис. + дод. с.: 297-351. - Бібліогр.: с. 290-296. - ISBN 978-966-304-569-6 : 400.00 грн.

Зміст:
Культура споживання і біологічна цінність вин
Вміст компонентів хімічного складу у сировині та їхнє значення у формуванні якості вин
Теоретичні знання, що необхідні виноробу
Технологічний процес
Виноградні вина
Технології плодово-ягідних вин
Медові вина
Хвороби та вади вин
Сидри і слабоалкогольні напої з плодів
Міцні напої з плодів, ягід і винограду
Виноробство і екологія
Маркетинг вин
УДК
663.2/.3(075.8)
658.52(075.8)

Ключові слова: виноробство -- виноделие -- крафтові технології -- крафтовые технологии -- виноградне виноробство -- виноградное виноделие -- плодово-ягідне виноробство -- плодово-ягодное виноделие -- фермерські господарства -- фермерские хозяйства -- маркетинг вин --
Анотація:
Цей посібник вигідно відрізняється від попередніх видань тим, технологій що в ньому об'єднано теоретичний і практичний матеріал із вітчизняного виноградного і плодово-ягідного виноробства у доступній формі для студентів і виробників вин без спеціальної підготовки у малих і фермерських господарствах. Всі розділи посібника підготовлені на основі сучасних досягнень науки і техніки в галузі виноробства, розглянуті проблеми екології та маркетингу вин. В посібнику конкретизовані дані щодо стану виробництва та перспектив розвитку плодово-ягідного виноробства в Україні, ним можуть користуватися як студенти закладів вищої освіти, так і інженерно-технічні працівники виноробних підприємств.
Додаткові точки доступу: