>
663.2/.3(075.8)
Л 62
Литовченко, О. М.Виноробство промислове і фермерське (крафтові технології) [Текст] : навч.-практ. посібник / О. М. Литовченко, А. Ю. Токар. - Умань : Сочінський М. М., 2025. - 352 с. : рис. + дод. с.: 297-351. - Бібліогр.: с. 290-296. - ISBN 978-966-304-569-6 : 400.00 грн.
Зміст: >
Культура споживання і біологічна цінність вин
Вміст компонентів хімічного складу у сировині та їхнє значення у формуванні якості вин
Теоретичні знання, що необхідні виноробу
Технологічний процес
Виноградні вина
Технології плодово-ягідних вин
Медові вина
Хвороби та вади вин
Сидри і слабоалкогольні напої з плодів
Міцні напої з плодів, ягід і винограду
Виноробство і екологія
Маркетинг вин
Ключові слова: виноробство -- виноделие -- крафтові технології -- крафтовые технологии -- виноградне виноробство -- виноградное виноделие -- плодово-ягідне виноробство -- плодово-ягодное виноделие -- фермерські господарства -- фермерские хозяйства -- маркетинг вин --
Анотація:
Цей посібник вигідно відрізняється від попередніх видань тим, технологій що в ньому об'єднано теоретичний і практичний матеріал із вітчизняного виноградного і плодово-ягідного виноробства у доступній формі для студентів і виробників вин без спеціальної підготовки у малих і фермерських господарствах. Всі розділи посібника підготовлені на основі сучасних досягнень науки і техніки в галузі виноробства, розглянуті проблеми екології та маркетингу вин. В посібнику конкретизовані дані щодо стану виробництва та перспектив розвитку плодово-ягідного виноробства в Україні, ним можуть користуватися як студенти закладів вищої освіти, так і інженерно-технічні працівники виноробних підприємств.
Додаткові точки доступу:
Токар, А. Ю.
Л 62
Литовченко, О. М.
Культура споживання і біологічна цінність вин
Вміст компонентів хімічного складу у сировині та їхнє значення у формуванні якості вин
Теоретичні знання, що необхідні виноробу
Технологічний процес
Виноградні вина
Технології плодово-ягідних вин
Медові вина
Хвороби та вади вин
Сидри і слабоалкогольні напої з плодів
Міцні напої з плодів, ягід і винограду
Виноробство і екологія
Маркетинг вин
| УДК | |
| 663.2/.3(075.8) | |
| 658.52(075.8) |
Ключові слова: виноробство -- виноделие -- крафтові технології -- крафтовые технологии -- виноградне виноробство -- виноградное виноделие -- плодово-ягідне виноробство -- плодово-ягодное виноделие -- фермерські господарства -- фермерские хозяйства -- маркетинг вин --
Анотація:
Цей посібник вигідно відрізняється від попередніх видань тим, технологій що в ньому об'єднано теоретичний і практичний матеріал із вітчизняного виноградного і плодово-ягідного виноробства у доступній формі для студентів і виробників вин без спеціальної підготовки у малих і фермерських господарствах. Всі розділи посібника підготовлені на основі сучасних досягнень науки і техніки в галузі виноробства, розглянуті проблеми екології та маркетингу вин. В посібнику конкретизовані дані щодо стану виробництва та перспектив розвитку плодово-ягідного виноробства в Україні, ним можуть користуватися як студенти закладів вищої освіти, так і інженерно-технічні працівники виноробних підприємств.
Додаткові точки доступу:
Токар, А. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001872 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|