>
664(06)
І-66
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених (м. Харків, 3 квіт. 2019 р.) : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2009 - .
Ч. 2. - 2019. - 644 с. - ISBN 978-966-405-4 72-7 : 85.59 грн., 100.00 грн.
Ключові слова: харчове виробництво -- пищевое производство -- аналіз господарської діяльності -- анализ хозяйственной деятельности -- готельно-ресторанний бізнес -- готельно-ресторанный бизнес -- готельно-ресторанна індустрія -- економіка -- экономика -- зовнішньоекономічна діяльність -- внешнеэкономическая деятельность -- інноваційні технології -- инновационные технологии -- менеджмент -- соціально-гуманітарні науки -- социально-гуманитарные науки -- фінанси -- финансы -- харчові виробництва -- пищевые производства -- 3333
Анотація: Друга частина містить тези доповідей з економіки та зовнішньоекономічної діяльності, фінансів, менеджменту й готельно- ресторанного бізнесу. Велику увагу приділено проблемам удосконалення обліку, контролю та аналізу господарської діяльності в ресторанному господарстві та торгівлі, а також дослідженням у галузі гуманітарних наук. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарства, економіки та підприємництва, митних, податкових і економічних служб, фінансових установ, аспірантів, здобувачів вищої освіти і молодих учених у відповідних галузях.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>Экз-ры полностью 640.43.001.76/І-66-895123026
Имеются экземпляры в отделах:
І-66
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених (м. Харків, 3 квіт. 2019 р.) : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2009 - .
| УДК | |
| 664(06) | |
| 640.4(06) | |
| 33(06) | |
| 658(06) |
Ключові слова: харчове виробництво -- пищевое производство -- аналіз господарської діяльності -- анализ хозяйственной деятельности -- готельно-ресторанний бізнес -- готельно-ресторанный бизнес -- готельно-ресторанна індустрія -- економіка -- экономика -- зовнішньоекономічна діяльність -- внешнеэкономическая деятельность -- інноваційні технології -- инновационные технологии -- менеджмент -- соціально-гуманітарні науки -- социально-гуманитарные науки -- фінанси -- финансы -- харчові виробництва -- пищевые производства -- 3333
Анотація: Друга частина містить тези доповідей з економіки та зовнішньоекономічної діяльності, фінансів, менеджменту й готельно- ресторанного бізнесу. Велику увагу приділено проблемам удосконалення обліку, контролю та аналізу господарської діяльності в ресторанному господарстві та торгівлі, а також дослідженням у галузі гуманітарних наук. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарства, економіки та підприємництва, митних, податкових і економічних служб, фінансових установ, аспірантів, здобувачів вищої освіти і молодих учених у відповідних галузях.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>
Имеются экземпляры в отделах:
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 4 | 4 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-232705 Х-232706 Х-233710 Х-233719 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|