
>
Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : метод.вказівки до лабораторних робіт для здобув.другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Д. В. Дмитревський, О. Є. Загорулько. - Харків : [б. в.], 2024. - 122 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57296 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 120-121. - Б. ц.
Ключові слова: обладнання для фасування -- обладнання для зберігання -- обладнання для пакування -- готельно-ресторанна індустрія -- гостинично-ресторанная индустрия -- оборудование для упаковки -- оборудование для хранения -- оборудование для фасовки -- харчові продукти -- пищевые продукты --
Анотація:
Методичні вказівки до лабораторних робіт «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії» відповідають робочій програмі навчальної дисципліни «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії», призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», містять 8 лабораторних робіт. Розглядаються сучасні технології упаковування і тари для харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості, різноманітні види тари, матеріалів для тари і упаковки, будова, принцип дії, експлуатація, пакувального обладнання у харчовій індустрії. Методичні вказівки до лабораторних робіт розраховані для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для широкого кола фахівців, які займаються вивченням та розрахунком обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової та готельно-ресторанної індустрії.
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович\авт.-уклад.\
Загорулько, Олексій Євгенович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: обладнання для фасування -- обладнання для зберігання -- обладнання для пакування -- готельно-ресторанна індустрія -- гостинично-ресторанная индустрия -- оборудование для упаковки -- оборудование для хранения -- оборудование для фасовки -- харчові продукти -- пищевые продукты --
Анотація:
Методичні вказівки до лабораторних робіт «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії» відповідають робочій програмі навчальної дисципліни «Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії», призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», містять 8 лабораторних робіт. Розглядаються сучасні технології упаковування і тари для харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості, різноманітні види тари, матеріалів для тари і упаковки, будова, принцип дії, експлуатація, пакувального обладнання у харчовій індустрії. Методичні вказівки до лабораторних робіт розраховані для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для широкого кола фахівців, які займаються вивченням та розрахунком обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової та готельно-ресторанної індустрії.
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович\авт.-уклад.\
Загорулько, Олексій Євгенович\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 47 |