
>
Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу [Електронний ресурс] : монографія / М. В. Обозна [та ін.] ; за ред.: П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого. - Суми : [б. в.], 2016. - 158 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23317 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 138-157 (242 назви). - ISBN 978-966-680-780-2
Додаткові точки доступу:
Обозна, Маргарита Василівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Гурський, Петро Васильович
Шильман, Лев Зальманович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Бірка, Адріана
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович\за ред.\
Перцевой, Ф. В.\за ред.\
Додаткові точки доступу:
Обозна, Маргарита Василівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Гурський, Петро Васильович
Шильман, Лев Зальманович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Бірка, Адріана
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович\за ред.\
Перцевой, Ф. В.\за ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 499 |