
>
637.3(072)
Р 65
Розрахунок охолоджувача для сиру кисломолочного [Текст] : метод. вказ. до викон. курс. проекту для студ. стац. та заоч. форми навч. з дисц. Обладнання переробних і харчових виробництв / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2009. - 18 с. : рис.
Ключові слова: молоко -- сир -- харчова промисловість -- обладнання --
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Рогожко, М. Г.\авт.-уклад.\
Лігезін, Д. М.\авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович\авт.-уклад.\
Маніло, Вадим Леонідович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Р 65
УДК | |
637.3(072) |
Ключові слова: молоко -- сир -- харчова промисловість -- обладнання --
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович\авт.-уклад.\
Гурський, Петро Васильович\авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович\авт.-уклад.\
Рогожко, М. Г.\авт.-уклад.\
Лігезін, Д. М.\авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович\авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович\авт.-уклад.\
Маніло, Вадим Леонідович\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з.б.п. №2 | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з.б.п. №2 | б/н1 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н2 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів. Технологія жирів та жирозамінників | 5 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|