Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации [Текст] : учеб. для студ. вузов / Е. П. Широков. - М. : Агропромиздат, 1988. - 320 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов). - ISBN 5-10-000410-Х
УДК
664.85(075)
Ключові слова: хранение -- зберігання -- переработка -- переробка -- качество -- якість -- овощи -- овочі -- плоды -- плоди -- стандартизация -- стандартизація -- консервирование -- консервування --
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
2
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
349842
2
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)
296275
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
1
33
Харчові технології (181)
Стандартизація і сертифікація харчових продуктів
5
2
33
Харчові технології (181)
Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби. Технологія консервування плодів та овочів