.
Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів [Текст] : монографія / Н. В. Мурликіна, М. О. Янчева ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 207 с. - Бібліогр.: с. 190-206

Ключові слова: емульгатори -- м’ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- м’ясні січені вироби -- мясные рубленные изделия -- технологія м’яса -- технология мяса --
Анотація:
У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо теоретичного та практичного обґрунтування технологій м’ясних січених виробів стабільної якості з емульгаторами ацилгліцеринної природи. Видання пропонується для викладачів, аспірантів, студентів, які навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» і за спеціальностями «Технології харчування», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», а також для фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу: