.
Технологічний семінар [Електронний ресурс] : навч. посібник для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів із рослинної сировини. Ч. 2. Харчові технології переробки молока / В. В. Погарська, О. О. Юр'єва, К. С. Балабай ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 128 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42683 (Репозиторій). - Б. ц.

Зміст:
Матеріальний баланс у молочній промисловості. Розрахунок нормативних втрат сировини при виробництві молочних продуктів
Нормативний метод обліку витрат сировини фактичної жирності на виробництво молочної продукції
Технологічні розрахунки виробництва питних видів молока
Технологічні розрахунки виробництва кисломолочних напоїв
Технологічні розрахунки виробництва сметани
Технологічні розрахунки виробництва кисломолочних сирів
Технологічні розрахунки виробництва сиркових виробів
Технологічні розрахунки виробництва морозива
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- продукти з рослинної сировини -- продукты из растительного сырья -- молочна промисловость -- молочная промышленность -- молочної продукції -- молочная продукция --
Додаткові точки доступу: