
>
Ткаченко, Ольга Петрівна.Менеджмент підприємств [Електронний ресурс] : навч. посібник / О. П. Ткаченко, С. С. Ткачова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 281 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/11831 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 263-268 (92 назви)
Зміст: >
Сутність, значення та розвиток менеджменту
Підприємство як відкрита соціально-економічна система
Функції менеджменту
Методи менеджменту
Технологія управління підприємствами
Менеджмент персоналу підприємства
Менеджмент бізнес-процесів підприємства
Ефективність управління підприємствами
Ключові слова: менеджмент -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- управлінські рішення -- управленческие решения -- внутрішнє середовище -- внутренняя среда -- соціально-економічна система -- социально-экономическая система --
Анотація:
Матеріали навчального посібника за більшістю питань містять різні наукові підходи вітчизняних та закордонних авторів, що надає змогу студентам аналізувати інформацію та обирати оптимальний підхід для підприємства, діяльність якого розглядається. Матеріали навчального посібника подані у логічній для вивчення послідовності: теоретичні положення, питання для обговорення, завдання для самостійної роботи, тематика наукових повідомлень (рефератів). Теоретичні положення менеджменту розглянуто з позиції важливості для підприємств галузі, зокрема ресторанного господарства та харчової промисловості. Запропоновано оптимальне співвідношення завдань, для виконання яких студентам достатньо вивчити теоретичний матеріал, а також творчих завдань, в яких необхідно проявити самостійність та відповідальність керівника під час розв’язання ситуацій і прийняття управлінських рішень. Посібник призначено для студентів денної та заочної форм навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу, він може успішно використовуватись як для аудиторної роботи, так і для самостійного вивчення дисципліни «Менеджмент підприємств».
Додаткові точки доступу:
Ткачова, Світлана Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ткаченко, Ольга Петрівна.
Сутність, значення та розвиток менеджменту
Підприємство як відкрита соціально-економічна система
Функції менеджменту
Методи менеджменту
Технологія управління підприємствами
Менеджмент персоналу підприємства
Менеджмент бізнес-процесів підприємства
Ефективність управління підприємствами
Ключові слова: менеджмент -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- управлінські рішення -- управленческие решения -- внутрішнє середовище -- внутренняя среда -- соціально-економічна система -- социально-экономическая система --
Анотація:
Матеріали навчального посібника за більшістю питань містять різні наукові підходи вітчизняних та закордонних авторів, що надає змогу студентам аналізувати інформацію та обирати оптимальний підхід для підприємства, діяльність якого розглядається. Матеріали навчального посібника подані у логічній для вивчення послідовності: теоретичні положення, питання для обговорення, завдання для самостійної роботи, тематика наукових повідомлень (рефератів). Теоретичні положення менеджменту розглянуто з позиції важливості для підприємств галузі, зокрема ресторанного господарства та харчової промисловості. Запропоновано оптимальне співвідношення завдань, для виконання яких студентам достатньо вивчити теоретичний матеріал, а також творчих завдань, в яких необхідно проявити самостійність та відповідальність керівника під час розв’язання ситуацій і прийняття управлінських рішень. Посібник призначено для студентів денної та заочної форм навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу, він може успішно використовуватись як для аудиторної роботи, так і для самостійного вивчення дисципліни «Менеджмент підприємств».
Додаткові точки доступу:
Ткачова, Світлана Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 184 |
2 | Репозиторій |