
>
637.1/3
К 88
Кугенев, Петр Венедиктович.Практикум по молочному делу [Текст] : учеб. пособие / П. В. Кугенев, Н. В. Барабанщиков. - М. : Колос, 1978. - 240 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений)
Ключові слова: молокопроизводство -- молоковиробництво -- молоко -- состав -- склад -- анализ молока -- аналіз молока -- физические свойства -- фізичні властивості -- химический состав -- хімічний склад -- жир -- белки -- білки -- сахар -- цукор -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- витамины -- вітаміни -- контроль молока -- методы контроля -- методи контролю -- пастеризация -- пастеризація -- натуральность -- натуральність -- анализ молочных продуктов -- аналіз молочних продуктів -- пахта -- сыворотка -- сироватка -- простокваша -- кисляк -- ацидофилин -- ацидофілін -- кефир -- кефір -- кумыс -- кумис -- сливки -- вершки -- сметана -- творог -- масло -- сыр -- сир -- брынза -- бринза -- молочные консервы -- молочні консерви -- первичная обработка молока -- первинна обробка молока -- переработка молока -- переробка молока -- организация молочного хозяйства -- організація молочного господарства --
Додаткові точки доступу:
Барабанщиков, Николай Васильевич
К 88
Кугенев, Петр Венедиктович.
УДК | |
637.1/3 |
Ключові слова: молокопроизводство -- молоковиробництво -- молоко -- состав -- склад -- анализ молока -- аналіз молока -- физические свойства -- фізичні властивості -- химический состав -- хімічний склад -- жир -- белки -- білки -- сахар -- цукор -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- витамины -- вітаміни -- контроль молока -- методы контроля -- методи контролю -- пастеризация -- пастеризація -- натуральность -- натуральність -- анализ молочных продуктов -- аналіз молочних продуктів -- пахта -- сыворотка -- сироватка -- простокваша -- кисляк -- ацидофилин -- ацидофілін -- кефир -- кефір -- кумыс -- кумис -- сливки -- вершки -- сметана -- творог -- масло -- сыр -- сир -- брынза -- бринза -- молочные консервы -- молочні консерви -- первичная обработка молока -- первинна обробка молока -- переработка молока -- переробка молока -- организация молочного хозяйства -- організація молочного господарства --
Додаткові точки доступу:
Барабанщиков, Николай Васильевич
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 226727 226728 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|