
>
664(075)
Т 38
Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник / Г. П. Жемела [та ін.]. - Днiпропетровськ : [б. в.], 2005. - 248 с. - Бібліогр.: с. 239. - ISBN 5-11-004358-2
Ключові слова: якість зерна -- качество зерна -- зберегання зернових мас -- хранение зерновых масс -- підвищення стійкості -- повышение стойкости -- плодоовочева продукція -- плодоовощная продукция -- консервування плодів -- консервирование плодов -- квашення плодів -- квашение плодов --
Додаткові точки доступу:
Жемела, Григорій Пимонович
Шемавньов, Володимир Ілліч
Маренич, Микола Миколайович
Олексюк, Олександр Миколайович
Т 38
УДК | |
664(075) |
Ключові слова: якість зерна -- качество зерна -- зберегання зернових мас -- хранение зерновых масс -- підвищення стійкості -- повышение стойкости -- плодоовочева продукція -- плодоовощная продукция -- консервування плодів -- консервирование плодов -- квашення плодів -- квашение плодов --
Додаткові точки доступу:
Жемела, Григорій Пимонович
Шемавньов, Володимир Ілліч
Маренич, Микола Миколайович
Олексюк, Олександр Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 9 | 9 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 3 | 3 |
3 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 18 | 18 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 340356 340357 340358 340359 б/у1 б/у3 б/у4 б/у5 б/у6 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 340360 340361 б/у |
3 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 340362 340363 340364 340365 б/у б/у |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія консервування плодів та овочів | 4 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби. Технологія консервування плодів та овочів | 6 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія консервування плодів та овочів | 6 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Контроль якості та безпеки зерна та зернопродуктів | 8 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Контроль якості та безпеки зерна та зернопродуктів | 8 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|