
>
Радченко, Анна Едуардівна.Культура харчування [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання за спец. без обмежень, ОПП без обмежень / А. Е. Радченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2025. - 110 с. : рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67801 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 109
Ключові слова: харчування -- питание -- харчові технології -- пищевые технологии -- фізіологічна потреба -- физиологическая потребность -- життєзабезпечення людини -- жизнеобеспечение человека -- асиміляція -- ассимиляция -- дисиміляція -- диссимиляция -- культура споживання їжі -- культура потребления пищи --
Анотація:
Курс лекцій з дисципліни «Культура харчування» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлено комплекс питань, що охоплюють історичні, фізіологічні, соціально-культурні та філософські аспекти харчування як невід'ємної складової життєдіяльності людини та елемента її культури.
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Радченко, Анна Едуардівна.
Ключові слова: харчування -- питание -- харчові технології -- пищевые технологии -- фізіологічна потреба -- физиологическая потребность -- життєзабезпечення людини -- жизнеобеспечение человека -- асиміляція -- ассимиляция -- дисиміляція -- диссимиляция -- культура споживання їжі -- культура потребления пищи --
Анотація:
Курс лекцій з дисципліни «Культура харчування» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлено комплекс питань, що охоплюють історичні, фізіологічні, соціально-культурні та філософські аспекти харчування як невід'ємної складової життєдіяльності людини та елемента її культури.
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |