.
Культура харчування [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання за спец. без обмежень, ОПП без обмежень / А. Е. Радченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 110 с. : рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67801 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 109

Ключові слова: харчування -- питание -- харчові технології -- пищевые технологии -- фізіологічна потреба -- физиологическая потребность -- життєзабезпечення людини -- жизнеобеспечение человека -- асиміляція -- ассимиляция -- дисиміляція -- диссимиляция -- культура споживання їжі -- культура потребления пищи --
Анотація:
Курс лекцій з дисципліни «Культура харчування» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлено комплекс питань, що охоплюють історичні, фізіологічні, соціально-культурні та філософські аспекти харчування як невід'ємної складової життєдіяльності людини та елемента її культури.
Додаткові точки доступу: