
>
Колеснікова, Марина Борисівна.Харчова безпечність в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів спец. 181 ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії, перший (бакалавр.) РВОМ / М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 102 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35257 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 87-89
Зміст: >
Заклад ресторанного господарства як об’єкт впровадження системи менеджменту безпечності
Номенклатура та характеристика обов’язкових попередніх умов безпечності харчової продукції
3 фактори ризику, їх значущість та контроль
Реалізація системи менеджменту безпечності харчової продукції
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Держ. біотехнол. ун-т
Колеснікова, Марина Борисівна.
Заклад ресторанного господарства як об’єкт впровадження системи менеджменту безпечності
Номенклатура та характеристика обов’язкових попередніх умов безпечності харчової продукції
3 фактори ризику, їх значущість та контроль
Реалізація системи менеджменту безпечності харчової продукції
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 146 |