.
Харчова безпечність в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів спец. 181 ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії, перший (бакалавр.) РВОМ / М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 102 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35257 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 87-89

Зміст:
Заклад ресторанного господарства як об’єкт впровадження системи менеджменту безпечності
Номенклатура та характеристика обов’язкових попередніх умов безпечності харчової продукції
3 фактори ризику, їх значущість та контроль
Реалізація системи менеджменту безпечності харчової продукції
Додаткові точки доступу: