
>
Основи токсикологічної безпеки кормів у сільському господарстві [Електронний ресурс] : монографія / О. Л. Оробченко [та ін.] ; ННЦ «Інститут експериментальної і клінічної ветеринарної медицини». - Харків : [б. в.], 2023. - 697 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46880 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 692-696. - Б. ц.
Ключові слова: продукція тваринництва -- продукция животноводства -- безпечні продукти -- безопасные продукты -- продукти харчування -- продукты питания -- безпека кормів -- безопасность кормов --
Анотація:
У даному виданні висвітлено основні аспекти токсикологічної безпеки кормів: надано сучасну нормативну документацію України у сфері кормовиробництва, класифікацію та опис основних видів кормів, охарактеризовано токсикози сільськогосподарських тварин, викликані токсичними речовинами різного ґенезу (природного, мікробіологічного і хімічного) з детальним розглядом клінічних симптомів та патологоанатомічних змін, описано наявні системи лікування і профілактики кормових токсикозів в умовах агропромислового виробництва. Призначено для спеціалістів галузі кормовиробництва, практикуючих ветеринарних лікарів та технологів, працівників лабораторій Держпродспоживслужби під час постановки діагнозу на отруєння тварин, здобувачів навчальних закладів ІІ-IV рівнів акредитації, науковців, викладачів та аспірантів.
Додаткові точки доступу:
Оробченко, Олександр Леонідович
Романько, Марина Євгенівна
Палій, Анатолій Павлович
Палій, Андрій Павлович
Павліченко, Олена Володимирівна
Коваленло, Лариса Володимирівна
Ярошенко, Маргарита Олегівна
Коренева, Юлія Миколаївна
Курбацька, Олена Володимирівна
Маслюк, Алла Володимирівна
ННЦ «Інститут експериментальної і клінічної ветеринарної медицини»
Ключові слова: продукція тваринництва -- продукция животноводства -- безпечні продукти -- безопасные продукты -- продукти харчування -- продукты питания -- безпека кормів -- безопасность кормов --
Анотація:
У даному виданні висвітлено основні аспекти токсикологічної безпеки кормів: надано сучасну нормативну документацію України у сфері кормовиробництва, класифікацію та опис основних видів кормів, охарактеризовано токсикози сільськогосподарських тварин, викликані токсичними речовинами різного ґенезу (природного, мікробіологічного і хімічного) з детальним розглядом клінічних симптомів та патологоанатомічних змін, описано наявні системи лікування і профілактики кормових токсикозів в умовах агропромислового виробництва. Призначено для спеціалістів галузі кормовиробництва, практикуючих ветеринарних лікарів та технологів, працівників лабораторій Держпродспоживслужби під час постановки діагнозу на отруєння тварин, здобувачів навчальних закладів ІІ-IV рівнів акредитації, науковців, викладачів та аспірантів.
Додаткові точки доступу:
Оробченко, Олександр Леонідович
Романько, Марина Євгенівна
Палій, Анатолій Павлович
Палій, Андрій Павлович
Павліченко, Олена Володимирівна
Коваленло, Лариса Володимирівна
Ярошенко, Маргарита Олегівна
Коренева, Юлія Миколаївна
Курбацька, Олена Володимирівна
Маслюк, Алла Володимирівна
ННЦ «Інститут експериментальної і клінічної ветеринарної медицини»
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 40 |