Експлуатація вовчка та куттера для подрібнення м'яса [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор.-практичної роботи з дисц. Експлуатація обладнання та машин переробних і харчових виробництв студентам ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 20 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35282 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 17. - Б. ц.

Ключові слова: експлуатація машинно-тракторного парку -- эксплуатация машинно-тракторного парка -- переробні виробництва -- перерабатывающие производства -- харчові виробництва -- пищевые производства -- експлуатація вовчка -- эксплуатация волчка -- експлуатація куттера -- эксплуатация куттера --
Додаткові точки доступу: