664(075.8)
М 54
Методи контролю якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Університетська книга, . - 511 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 500-504. - ISBN 978-966-680-583-9

УДК
664:006.83:658.562](075.8)

Рубрики:
Харчові продукти -- Якість продукції -- Навчальні видання для вищої школи

Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукты -- органолептичне оцінювання -- органолептическое оценивание -- міжгалузеві стандарти -- межотраслевые стандарты -- якість -- качество -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- рослинні жири -- растительные жиры -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- безалкогольні напої -- безалкогольные напитки -- харчові концентрати -- пищевые концентраты -- харчові виробництва -- пищевые предприятия --
Анотація:
Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Додаткові точки доступу: