
>
664(075.8)
М 54
Методи контролю якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Університетська книга, 2013. - 511 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 500-504. - ISBN 978-966-680-583-9
Рубрики:
Харчові продукти -- Якість продукції -- Навчальні видання для вищої школи
Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукты -- органолептичне оцінювання -- органолептическое оценивание -- міжгалузеві стандарти -- межотраслевые стандарты -- якість -- качество -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- рослинні жири -- растительные жиры -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- безалкогольні напої -- безалкогольные напитки -- харчові концентрати -- пищевые концентраты -- харчові виробництва -- пищевые предприятия --
Анотація:
Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Димитрієвич, Л. Р.
Крутовий, Ж. А.
Юрченко, С. Л.
Скуріхіна, Л. А.
Янчева, М. О.
Коваленко, В. О.
Зіборова, Л. Г.
Крайнюк, Л. М.\ред.\
М 54
УДК | |
664:006.83:658.562](075.8) |
Рубрики:
Харчові продукти -- Якість продукції -- Навчальні видання для вищої школи
Ключові слова: харчові продукти -- пищевые продукты -- органолептичне оцінювання -- органолептическое оценивание -- міжгалузеві стандарти -- межотраслевые стандарты -- якість -- качество -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- рослинні жири -- растительные жиры -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- безалкогольні напої -- безалкогольные напитки -- харчові концентрати -- пищевые концентраты -- харчові виробництва -- пищевые предприятия --
Анотація:
Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Димитрієвич, Л. Р.
Крутовий, Ж. А.
Юрченко, С. Л.
Скуріхіна, Л. А.
Янчева, М. О.
Коваленко, В. О.
Зіборова, Л. Г.
Крайнюк, Л. М.\ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 363676 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 30 | 208 (4) | Якість та безпечність продукції АПВ | 1 |
2 | 30 | 208 (4) | Якість та безпечність продукції АПВ | 1 |
3 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Стандартизація та сертифікація продукції тваринництва | 11 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|