Сучасне розуміння інжинірингу [Електронний ресурс] : метод. вказівки № 1 до викон. практ. робіт для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Г. О. Іващенко, Н. О. Ільїна. - Харків : [б. в.], . - 12 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67638 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 9-10. - Б. ц.

Ключові слова: інжиніринг -- инжиниринг -- інноваційний інжиніринг -- инновационный инжиниринг -- зернопереробні підприємства -- зерноперерабатывающие предприятия -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні завдань семінарського заняття навчальної дисципліни «Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств». У методичних вказівках пропонується короткий огляд теоретичних даних, тем для дискусій і написання рефератів та рекомендована література.
Додаткові точки доступу: