
>
579(07)
М 59
Мікробіологія галузі [Текст] : навч.-метод. посіб. до викон. лаборатор. робіт для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навч. інж. спец. / Т. В. Гавриш [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 70 с.
Ключові слова: епіфітна мікрофлора зерна -- эпифитная микрофлора зерна -- фузаріоз насіння -- фузариоз семян -- пліснявіння зерна -- плесневение зерна -- мікробіологічний контроль -- микробиологический контроль -- якість круп -- качество круп -- визначення зараженості -- определение заражённости -- зараженість борошна -- заражённость муки -- картопляна хвороба -- картофельная болезнь -- якість комбікормів -- качество комбикормов --
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Дугіна, Катерина Валентинівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
М 59
УДК | |
579(07) |
Ключові слова: епіфітна мікрофлора зерна -- эпифитная микрофлора зерна -- фузаріоз насіння -- фузариоз семян -- пліснявіння зерна -- плесневение зерна -- мікробіологічний контроль -- микробиологический контроль -- якість круп -- качество круп -- визначення зараженості -- определение заражённости -- зараженість борошна -- заражённость муки -- картопляна хвороба -- картофельная болезнь -- якість комбікормів -- качество комбикормов --
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Дугіна, Катерина Валентинівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Мікробіологія зерна та зернопродуктів | 6 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Мікробіологія зерна та зернопродуктів | 6 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Мікробіологія зерна та зернопродуктів | 6 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Безпека продукції галузі | 9 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|