
>
Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : пакет тест. завдань до підсумкового та поточного контролю з дисципліни для студ. спец. 181 Харчові технології, ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : [б. в.], 2022. - 48 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42475 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 46-47. - Б. ц.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- харчова продукція -- пищевая продукция -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Колеснікова, Марина Борисівна\авт.-уклад.\
Юрченко, Світлана Леонідівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- харчова продукція -- пищевая продукция -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Колеснікова, Марина Борисівна\авт.-уклад.\
Юрченко, Світлана Леонідівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 223 |