Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : пакет тест. завдань до підсумкового та поточного контролю з дисципліни для студ. спец. 181 Харчові технології, ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : [б. в.], . - 48 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42475 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 46-47. - Б. ц.

Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- харчова продукція -- пищевая продукция -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия --
Додаткові точки доступу: