.
Теоретичні основи харчових технологій [Електронний ресурс] : корот. конспект лекцій для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищої освіти бакалавр ден. та заоч. форм навчання / Є. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 314 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35260 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 313 (19 назв)

Зміст:
Харчові продукти як джерело поживних речовин
Колір, смак, запах та текстура харчових продуктів
Харчові дисперсні системи
Способи обробки сировини
Біохімічні та мікробіологічні основи технології
Теоретичні основи запобігання псуванню сировини та харчових продуктів під час зберігання
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- харчові продукти -- пищевые продукты -- теплова обробка -- тепловая обработка --
Додаткові точки доступу: