
>
664(076.5)
К 64
Кондиціювання та холодозабезпечення переробних і харчових виробництв [Текст] : практикум / П. В. Гурський [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : Діса плюс, 2019. - 256 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 253 (14 назв). - ISBN 978-617-7645-44-2
Ключові слова: промисловий холод -- промышленный холод -- охолоджувальні системи -- охладительные системы -- теплообмінні апарати -- теплообменные аппараты -- компресори -- компрессоры -- холодильні установки -- холодильные установки -- вентиляція повітря -- вентиляция воздуха -- кондиціонування повітря -- кондиционирование воздуха -- охолодження продуктів -- охлаждение продуктов --
Анотація:
У посібнику наведена інформація про застосування промислового холоду, вентиляції та кондиціювання на підприємствах переробних і харчових виробництв, наведено послідовність основних розрахунків холодильного та вентиляційного обладнання. Посібник містить вказівки щодо виконання та оформлення практичних робіт студентами освітнього рівня бакалавр спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітньої програми «Обладнання переробних і харчових виробництв».
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Богомолов, Олексій Васильович
Бредихін, Вадим Вікторович
Денисенко, Сергій Анатолійович
Іващенко, Сергій Григорович
Токолов, Юрій Іванович
Заїка, Володимир Петрович
Шерстюк, Валерій Сергійович
Кісь, Віктор Миколайович
Лук'янов, Ігор Михайлович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
К 64
УДК | |
664:621.56/.59](076.5) |
Ключові слова: промисловий холод -- промышленный холод -- охолоджувальні системи -- охладительные системы -- теплообмінні апарати -- теплообменные аппараты -- компресори -- компрессоры -- холодильні установки -- холодильные установки -- вентиляція повітря -- вентиляция воздуха -- кондиціонування повітря -- кондиционирование воздуха -- охолодження продуктів -- охлаждение продуктов --
Анотація:
У посібнику наведена інформація про застосування промислового холоду, вентиляції та кондиціювання на підприємствах переробних і харчових виробництв, наведено послідовність основних розрахунків холодильного та вентиляційного обладнання. Посібник містить вказівки щодо виконання та оформлення практичних робіт студентами освітнього рівня бакалавр спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітньої програми «Обладнання переробних і харчових виробництв».
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Богомолов, Олексій Васильович
Бредихін, Вадим Вікторович
Денисенко, Сергій Анатолійович
Іващенко, Сергій Григорович
Токолов, Юрій Іванович
Заїка, Володимир Петрович
Шерстюк, Валерій Сергійович
Кісь, Віктор Миколайович
Лук'янов, Ігор Михайлович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 15 | 15 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 363745 363746 363747 363748 363749 363750 363751 363752 363753 363754 363755 363756 363757 363758 364529 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 32 | Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (076) | ПЕРЕРОБКА ТА ЗБЕРІГАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ | 1 |
2 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Вступ до фаху | 1 |
3 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Кондиціювання та холодозабезпечення | 9 |
4 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Кондиціювання та холодозабезпечення | 9 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 718 |