664(076.5)
К 64
Кондиціювання та холодозабезпечення переробних і харчових виробництв [Текст] : практикум / П. В. Гурський [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : Діса плюс, . - 256 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 253 (14 назв). - ISBN 978-617-7645-44-2

УДК
664:621.56/.59](076.5)

Ключові слова: промисловий холод -- промышленный холод -- охолоджувальні системи -- охладительные системы -- теплообмінні апарати -- теплообменные аппараты -- компресори -- компрессоры -- холодильні установки -- холодильные установки -- вентиляція повітря -- вентиляция воздуха -- кондиціонування повітря -- кондиционирование воздуха -- охолодження продуктів -- охлаждение продуктов --
Анотація:
У посібнику наведена інформація про застосування промислового холоду, вентиляції та кондиціювання на підприємствах переробних і харчових виробництв, наведено послідовність основних розрахунків холодильного та вентиляційного обладнання. Посібник містить вказівки щодо виконання та оформлення практичних робіт студентами освітнього рівня бакалавр спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітньої програми «Обладнання переробних і харчових виробництв».
Додаткові точки доступу: