
>
65.43
С 89
Сумець, Олександр Михайлович.Оптимізація стратегії управління запасами на підприємстві громадського харчування [Текст] / О. М. Сумець, А. В. Позігун ; Акад. ВВС МВС Укpаiни. - Харків : Міськдрук, 2012. - 26 с. - Бібліогр.: с. 26. - ISBN 978-617-619-070-7
Ключові слова: управління запасами -- управление запасами -- запаси -- запасы -- поточний запас -- текущий запас -- страховий запас -- страховой запас -- параметри системи -- параметры системы -- авс-хуz-аналіз --
Додаткові точки доступу:
Позігун, Альона Валеріївна
Акад. ВВС МВС Укpаiни
С 89
Сумець, Олександр Михайлович.
Ключові слова: управління запасами -- управление запасами -- запаси -- запасы -- поточний запас -- текущий запас -- страховий запас -- страховой запас -- параметри системи -- параметры системы -- авс-хуz-аналіз --
Додаткові точки доступу:
Позігун, Альона Валеріївна
Акад. ВВС МВС Укpаiни
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 32 | Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (076) | Управління запасами торгівельних підприємств | 10 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|