
>
642.5(042.4)
М 20
Малюк, Людмила Петрівна.Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студ. спец. 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти бакалавр. Ч. 2 / Л. П. Малюк, Л. М. Варипаєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 427 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10772 (Репозитарій). - Б. ц.
Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- сервування -- сервировка -- обслуговування -- обслуживание -- бар -- самообслуговування -- самообслуживание --
Додаткові точки доступу:
Варипаєва, Людмила Миронівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
М 20
Малюк, Людмила Петрівна.
УДК | |
642.5(042.4) | |
640.43(042.4) |
Ключові слова: ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- сервування -- сервировка -- обслуговування -- обслуживание -- бар -- самообслуговування -- самообслуживание --
Додаткові точки доступу:
Варипаєва, Людмила Миронівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 82 |
2 | Репозитарій |