Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate [Electronic resource] : monograph / F. Pertsevoy [et al.] ; State Biotechnological University. - Kharkiv : [s. n.], . - 192 p. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33161 (Репозиторій). - Bibliography : p. 162-190. - ISBN 978-617-8122-11-9

Переклад назви: Технологія термостабільних та заморожених начинок з використанням молочної сировини та концентрату насіння кунжуту
Ключові слова: production of thermostable dairy -- виробництво термостабільних молочних продуктів -- sesame seeds concentrate -- restaurant industry -- ресторанная индустрия -- концентрат насіння кунжуту --
Анотація:
The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables and is intended for teachers, postgraduate students, students engaged in scientific work.
Додаткові точки доступу: