
>
Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate [Electronic resource] : monograph / F. Pertsevoy [et al.] ; State Biotechnological University. - Kharkiv : [s. n.], 2022. - 192 p. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33161 (Репозиторій). - Bibliography : p. 162-190. - ISBN 978-617-8122-11-9
Переклад назви: Технологія термостабільних та заморожених начинок з використанням молочної сировини та концентрату насіння кунжуту
Ключові слова: production of thermostable dairy -- виробництво термостабільних молочних продуктів -- sesame seeds concentrate -- restaurant industry -- ресторанная индустрия -- концентрат насіння кунжуту --
Анотація:
The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables and is intended for teachers, postgraduate students, students engaged in scientific work.
Додаткові точки доступу:
Pertsevoy, Fedir
Ladyka, V.
Smetanska, I.
Bienias, D.
Ianchyk, M.
Grynchenko, Nataliya
Omelchenko, Svitlana
Hrynchenko, Olha
State Biotechnological University
National University of Food Technologies
Polish Agency for Enterprise Development
University of Applied Sciences Weihenstephan-Triesdorf
Sumy National Agrarian University
Переклад назви: Технологія термостабільних та заморожених начинок з використанням молочної сировини та концентрату насіння кунжуту
Ключові слова: production of thermostable dairy -- виробництво термостабільних молочних продуктів -- sesame seeds concentrate -- restaurant industry -- ресторанная индустрия -- концентрат насіння кунжуту --
Анотація:
The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables and is intended for teachers, postgraduate students, students engaged in scientific work.
Додаткові точки доступу:
Pertsevoy, Fedir
Ladyka, V.
Smetanska, I.
Bienias, D.
Ianchyk, M.
Grynchenko, Nataliya
Omelchenko, Svitlana
Hrynchenko, Olha
State Biotechnological University
National University of Food Technologies
Polish Agency for Enterprise Development
University of Applied Sciences Weihenstephan-Triesdorf
Sumy National Agrarian University
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 99 |