Інноваційні технології виробництва комбікормів [Електронний ресурс] : навч.-метод. посібник до викон. лаборатор. робіт / Т. В. Гавриш [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 50 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61021 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 49. - Б. ц.

Зміст:
Визначення фізико-механічних і функціональних властивостей (білків) рослинно-сироваткових сумішей
Вивчення процесу структуроутворення драглеподібних систем
Оцінка точності методу експериментального дослідження драглеподібних систем
Дослідження структурно-механічних показників вологих пастоподібних кормів
Написання наукової роботи за отриманими експериментальними даними
Ключові слова: комбікорми -- комбикормы -- технології виробництва -- технологии производства -- інновації -- инновации -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- харчування тварин -- питание животных -- комбікормова галузь -- комбикормовая отрасль --
Анотація:
У сучасних умовах зростаючого попиту на продукцію тваринництва комбікормова промисловість відіграє ключову роль у забезпеченні сільськогосподарських тварин збалансованим харчуванням, що є основою для їх високої продуктивності, здоров'я та благополуччя. Водночас, традиційні підходи до виробництва комбікормів стають менш ефективними у зв'язку з новими викликами, такими як екологічні обмеження, зміна клімату, дефіцит природних ресурсів та необхідність мінімізації відходів. У цих умовах розробка та впровадження інноваційних технологій набувають особливої актуальності та є стратегічним напрямом розвитку комбікормової галузі.
Додаткові точки доступу: