664.29(073)
Т 38
Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, . - 18 с. : табл. - Бібліогр.: с. 16-17

УДК
664.29(073)

Ключові слова: класифікація полісахаридів -- классификация полисахаридов -- біологічна роль -- биологическая роль -- хімічні властивості -- химические свойства -- крохмаль -- крахмал -- пектин -- гідроколоїд -- гидроколоид -- харчова промисловість -- пищевая промышленность --
Додаткові точки доступу: