
>
664.29(073)
Т 38
Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, 2012. - 18 с. : табл. - Бібліогр.: с. 16-17
Ключові слова: класифікація полісахаридів -- классификация полисахаридов -- біологічна роль -- биологическая роль -- хімічні властивості -- химические свойства -- крохмаль -- крахмал -- пектин -- гідроколоїд -- гидроколоид -- харчова промисловість -- пищевая промышленность --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Ножко, О. С.\авт.-уклад.\
Баль-Прилипко, Л. В.\авт.-уклад.\
Віннов, О. С.\авт.-уклад.\
Волков, М. В.\авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Т 38
УДК | |
664.29(073) |
Ключові слова: класифікація полісахаридів -- классификация полисахаридов -- біологічна роль -- биологическая роль -- хімічні властивості -- химические свойства -- крохмаль -- крахмал -- пектин -- гідроколоїд -- гидроколоид -- харчова промисловість -- пищевая промышленность --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Ножко, О. С.\авт.-уклад.\
Баль-Прилипко, Л. В.\авт.-уклад.\
Віннов, О. С.\авт.-уклад.\
Волков, М. В.\авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
2 | ч.з.б.п. №2 | 1 | 1 |
3 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
4 | оиф | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н1 |
2 | ч.з.б.п. №2 | б/н2 |
3 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н3 |
4 | оиф | б/н4 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | ХАРЧОВА ХІМІЯ | 3 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Харчова хімія | 4 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Безпека в надзвичайних ситуаціях | 5 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|