664.7(072)
D 47
Determination of Technological Properties of the Wheat, Rye and Triticale [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Technology of grain storage and processing" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. О. Ізмайлова, К. В. Дугіна. - Харків : ХНТУСГ, . - 12 с. - Текст англ. м.

Переклад назви: Визначення технологічних властивостей сортів пшениці та жита
УДК
664.7:633.1:631.526.3](072)

Ключові слова: form of the grains -- форма зерна -- grain hardness -- твердість зерна -- moisture of grain -- вологість зерна --
Додаткові точки доступу: