>
636.087
И 91
Источник пищевого белка [Текст] / пер. с англ. Н. И. Яковлевой ; под ред. с предисл. В. Н. Сойфера. - М. : Колос, 1979. - 302 с. : ил.
Ключові слова: животноводство -- тваринництво -- корма -- корми -- белок -- білок -- зерновые культуры -- зернові культури -- зернобобовые культуры -- зернобобові культури -- второстепенные культуры -- другорядні культури -- овощи -- овочі -- водоросли -- водорості -- концентраты -- концентрати -- кокосовый орех -- кокосовий горіх -- семена рапса -- насіння ріпаку -- масличные -- олійні -- белки листьев -- білки листя -- белки животного происхождения -- білки тваринного походження -- небелковый азот -- небілковий азот -- рыбы -- риби -- грибы -- гриби -- стандарты -- стандарти -- бактерии -- бактерії --
Додаткові точки доступу:
Яковлева, Н. И.\пер. с англ.\
Сойфер, В. Н.\под ред. с предисл.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# |
Відділ |
Всього примірників |
Вільних примірників |
1 |
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) |
1 |
1 |
2 |
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) |
1 |
1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# |
Відділ |
інвентарні номери |
1 |
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) |
243855
|
2 |
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) |
243856
|
# |
Факультет |
Спеціальність |
Дисципліна |
Семестр |
# |
Посилання |
Кількість завантажень / переходів |