636.087
И 91
Источник пищевого белка [Текст] / пер. с англ. Н. И. Яковлевой ; под ред. с предисл. В. Н. Сойфера. - М. : Колос, . - 302 с. : ил.

УДК
636.087

Ключові слова: животноводство -- тваринництво -- корма -- корми -- белок -- білок -- зерновые культуры -- зернові культури -- зернобобовые культуры -- зернобобові культури -- второстепенные культуры -- другорядні культури -- овощи -- овочі -- водоросли -- водорості -- концентраты -- концентрати -- кокосовый орех -- кокосовий горіх -- семена рапса -- насіння ріпаку -- масличные -- олійні -- белки листьев -- білки листя -- белки животного происхождения -- білки тваринного походження -- небелковый азот -- небілковий азот -- рыбы -- риби -- грибы -- гриби -- стандарты -- стандарти -- бактерии -- бактерії --
Додаткові точки доступу: